реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Гриценко йде в Президенти?

Таке питання я поставив Анатолію Гриценку, голові парламентського комітету, ще до початку прес-конференції у Чернігові. Він засміявся і опустив очі.

Деякі його постулати.
"В Україні відсутня система державної влади. Такої слабкої державної влади ще не було. Слабка влада --"находка для шпиона". Відновити владу можна шляхом посилення президентських повноважень, щоб Президент був главою уряду. Прем"єр-міністр не голосувала за жодне рішення нещодавнього засдіання Ради національної безпеки та оборони. Президент припинив скорочення армії, чим перевищив свої повноваження".

"Не Россия должна учить мир морали!" -- так Анатолій Гриценко відповів на запитання кореспондента газети "Семь дней" про російсько-грузинську війну. Колишній міністр оборони розкритикував Саакашвілі за застосування зброї, але й нагадав, що Росія воювала проти своїх громаядн у Чечні і не має права порушувати територіальну цілісність Грузії.

...Коли закінчувалася зустріч із журналістами, Владислав Савенок розповів, що його мати хоче голосувати за Гриценка, як кандидата в Президенти. Той не заперечив і не підтвердив такої можливості, але автограф дав. Точно так, як роблять кандидати в Президенти.

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (1)
avatar
1
Наверное Украина должна учить мир морали. Может и США моральная страна? biggrin Эти высказывания - дешёвый популизм.
avatar