реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Письменник, що пише ...рецепти

Саме таку зустріч провело чернігівське товариство "Просвіта" в музеї М.Коцюбинського -- з офіційним письменником, який, проте, більше воліє називати себе травознаєм.
Иван ПросянИк -- саме так через И воліє себе звати Іван ГАрасимович, автор багатьох книг і статей у газеті "Біла хата" -- приїхав зі свого хутора, де він живе без електрики (правда, слухає радіо Бі-Бі-Сі і має мобільного телефона), де він творить книги про траву-мураву і нас у світі. "Зело таємниче" у двох томах, казки давньоруські "Золота грамота" та фантастичні повісті для дітей "Чарівна гора Звенигора" можна було придбати під час зустрічі. Що й зробили багато присутніх.
Гостя представляли Василь Чепурний, голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, Володимир Сорока, голова Бахмацької районної ради, а грамоти вручав керівник місцевої письменницької спілки Станіслав Реп"ях.

Питань було багато, як і здивування -- Иван Просяник закликає утримуватися від м"яса, рецепти лікування травами він сипав, які з мішка, а сам признався, що обливається водою з криниці щоранку. І не їсть до 11-ї години дня.
В кого геморой, а в кого лисина, в кого простатит, а в кого діабет -- всі питали травозная. Всі отримували відповіді. А чи скористаються ними -- справа вибору. Головне -- дивитися на себе, як на творіння Боже!

До речі. "Біла хата" друкує уривками нову книгу Просяника "Злотолистник". А книги його є в "Добрій книзі".






Коментарі (0)
avatar