реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

168 кілограмів сміття назбирала молодь за кілька годин

Протягом кількох годин зібрано, спаковано у мішки та відправлено на сортування напередодні Великодня 168 кілограмів пластику. Уже п’ятий рік у Корюківці пластикове сміття – найбільшого забруднювача наших лісополос та вулиць, збирають молодіжні організації. Започаткувала громадська організація «Альтернатива», а тепер організатором виступає субсидований міською радою молодіжний центр «КУБ».

Найбільше сміття виявилося не тільки біля базару, що найбільш очікувано, але також біля хлібокомбінату, коло річки, та у сквері. Пластик передано комунальному підприємству «Благоустрій».

Збір сміття проходив у формі змагання – найбільше зібрала команда туристичного гуртка Центру дітей та юнацтва: аж 90 кілограмів! Гімназисти зібрали 48 кілограмів, а члени молодіжної ради найменше – 28 кілограмів. Усі учасники збору отримували гумові рукавички та пакети для сміття. А по завершенні акції вгостилися піцою та солодощами. Команда переможців записала відеозвернення до ровесників і передала естафету трьом громадам з інших регіонів України.
"Голос України"
Фото з ФБ-сторінки молодіжного центру «КУБ»



Теги:Пластик, Корюківка, сміття


Читайте також



Коментарі (0)
avatar