реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Визначено найсексуальнішу студентку

«Краса врятує світ», - слова, що неодноразово ставали лозунгом численних конкурсів краси, сьогодні як ніщо інше характеризують погляди організаторів конкурсу «Перша леді 2010», що відбувся 23 квітня у міському Палаці Культури.
Вже третій рік поспіль студентки чернігівських ВУЗів змагаються за звання найвродливішої дівчини міста. Але, щоб вдягнути корону переможниці, самої лише вроди виявилося недостатньо. Важливою умовою участі у конкурсі стала соціальна активність дівчат. Кожній із претенденток випала нагода не лише підкорити серця глядачів своїм шармом, але й підготувати програму власного соціального проекту, який необхідно буде реалізувати протягом року. Дівчата мали зачіпали актуальні для сьогодення проблеми, на кшталт забруднення навколишнього середовища, боротьби з ВІЛ та СНІДом, проблеми молодої сім’ї та допомога дітям-сиротам.

Організаторами цього чудового заходу стали ЧОО ВМГО «Студентська республіка» на чолі з головою Антоном Приходько та Модельна агенція «Перша леді» на чолі з Олександром Щербою. Секретам успіху справжньої леді дівчат навчали Юлія Шульга та Дар’я Кривенко. Вони також працювали із красунями під час підготовки та допомагали у постановках дефіле.
Відчуття хвилювання і відповідальності бентежило цього вечора не лише душі конкурсанток. Важливу місію довелося виконувати компетентному журі, яке повинно було справедливо й адекватно оцінити здібності та красу дівчат. До складу суддівської комісії увійшли чарівні Оксана Тунік-Фріз, Вікторія Макієнко та Дар’я Кривенко. А доповнили цю прекрасну жіночу компанію Олександр Щерба і Олексій Савицький.
До речі, саме Дар’я Кривенко минулого року підкорила міську публіку своєю харизмою та виборола титул «І віце - Леді 2009» на всеукраїнському етапі, після чого успішно реалізувала свій проект «Подаруй дитині казку».

Цього року дефілювати по сцені Міського Палацу Культури випала нагода 14 дівчатам, що достойно представили себе та свої ВУЗи. Програмою заходу було передбачено чотири конкурси, під час яких учасниці повинні були якнайкраще проявити свої вроду та розум. За вечір красуні продемонстрували вишукані прикраси від Катерини Сінотової та вбрання від магазинів «Провокатор» і «555». Але найбільше серця поціновувачів жіночої краси захвилював вихід конкурсанток у купальниках.

Безперечно, кожна з претенденток заслуговує на перемогу. Але суддям довелося обирати лише одну красуню, варту звання «Перша Леді 2010». Цього вечора корону переможниці вдягла студентка ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка Яланжи Анна. Вона ж одержала титули «Леді - фотомодель» та «Міс Mary Kay». Дівчина отримала головний подарунок конкурсу – подорож до Європи.
Звання «Леді - Інтернет» здобула Намолован Катерина (ЧДІЕУ). «Леді глядацьких симпатій» стала Наумова Юлія (ЧДТУ). Титулом «ІІІ віце-Леді» нагородили Стопову Марину (ЧГІПСТіТ) . «ІІ віце - Леді» - Рубан Ольга (ЧДІЕУ), і звання«І віце - Леді» цього року належить Патук Тетяні (ЧДІЕУ), яка отримала золоту каблучку у подарунок від ювелірного салону «Золотий лев».
Всі дівчата отримали вишукані квіти від «Гранд Флори» та інші подарунки від спонсорів.
А спонсорами цього вечора виступили: ТРК «Мегацентр», ВАТ «Базис», «Гранд Флора», Радіо Шарманка та L-радіо, Ювелірні вироби «Золотой лев», ВГО «Громадський комітет транспортної безпеки», магазин «Монро», «Шоколадный мир», «Акваріум», «Black&white», магазин «555″, Агенція клубних подій «We make!»
По закінченню конкурсу мені вдалося взяти невеличке інтерв’ю у головної переможниці. Від себе хочу сказати, що мене дуже вразила харизматичність дівчини, спілкування з красунею залишило лише позитивні емоції.

Взагалі, Анна мені здалася дуже відкритою та цікавою особистістю. Її життя досить активне, наповнене численними конкурсами, і, звичайно ж, перемогами. Студент року у номінації « Людина обраної професії», друге місце у конкурсі «Новітній інтелект України» у місті Чернігові, призове місце на конкурсі художніх робіт, присвячених творчості М. Гоголя. Дівчина займається спортом, має перший розряд по волейболу. Красуня зізналася, що в школі її називали Барбі, і вже з того часу вона почала мріяти про кар’єру моделі.
- Чи очікувала ти на перемогу?
- Буду відвертою і зізнаюся, що я не розраховувала на перше місце, бо не вірила у правдивість суддівських рішень. Мені здавалося, що дівчина, яка отримає титул, була відома заздалегідь. Ця перемога дуже шокувала мене. Зрештою, приємно усвідомлювати те, що я помилялася.
- Як ти вважаєш, які риси характеру допомогли тобі здобути перемогу?
- В першу чергу – це моя наполегливість та працездатність. Я звикла ставити перед собою цілі та досягати їх з найкращими результатами.
- Що спонукало тебе прийняти участь у даному конкурсі?
- Я ще з дитинства мріяла бути учасницею конкурсів краси. Знайомі часто говорили мені компліменти з приводу моєї зовнішності та закликали до участі в яких-небудь заходах такого роду. Підтримка рідних та друзів надали мені достатньої впевненості у собі. А ще прикладом для мене слугувала однокласниця і подружка Макаренко Оля, яка у минулому році також приймала участь у цьому конкурсі.
- Чи спіткали тебе які-небудь труднощі під час підготовки до конкурсу?
- Дуже важко було витримувати репетиції. Нам довелося займатися кожного дня по п’ять-шість годин. Весь цей час ми ходили на підборах, ноги дуже втомлювалися.
- Які в тебе плани на найближче майбутнє?
- Взагалі, найближчим часом я зможу відвідати Європу. Мені дуже сподобався подарунок, який я отримала.
- А куди саме ти б хотіла поїхати?
- Мені завжди симпатизував Рим. Хотілося б побачити Париж. Особливо люблю різні старовинні, дивні місця.
- Яка атмосфера була за лаштунками конкурсу?
- Особисто мені здалося, що відносини між конкурсантками, по при всю конкуренцію, склалися дуже теплі.
Зал Міського Палацу Культури був повністю заповненим. Основна аудиторія – студенти, але підтримати красунь та помилуватися їхньою вродою прийшли чимало більш зрілих людей. Дуже цікаво було дізнатися думку глядачів стосовно даного заходу.
Пропоную вам невеличкі інтерв’ю з глядачами.

Юля, учениця 11 школи.
- Ваші враження від даного конкурсу.
- Мені дуже сподобалося. Гарні дівчата і цікава програма.
- За кого ти вболівала найбільше?
- Найбільше мені сподобалася Рубан Оля. Дуже вродлива дівчина. У неї гарна пластика.
- Якими рисами повинна володіти кожна учасниця конкурсу краси?
- Гарне тіло. Мене дуже розчарував конкурс купальників.

Денис, студент ЕУ (ЧФ).
- Чи була у вас сьогодні конкретна фаворитка?
- Найгарніша – це Намолован Катерина. Дуже прикро, що вона не перемогла.
- Який з конкурсів тобі сподобався найбільше?
- Звичайно ж конкурс бікіні! А ось не сподобалося мені, як дівчата відповідали на запитання. Мені здалося, що вони були недостатньо відверті.
- Якими рисами повинна володіти кожна учасниця конкурсу краси?
- Кожна дівчина повинна володіти внутрішнім шармом. Також не малу роль відіграє впевненість у собі.

Аліна, студентка ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка.
- Як ти вважаєш, чи об’єктивним було сьогодні рішення журі?
- Я повністю підтримую погляди суддів, тому що сама вболівала за Анну.
- Що із сьогоднішнього заходу тобі запам’яталося найбільше?
- Якщо не брати до уваги дефіле учасниць, то мені ще дуже сподобалися виступи клубу спортивно бального танцю «Вікторія».
- Що ти б хотіла побажати переможниці?
- Побільше перемог у конкурсах краси. А також, не захворіти зірковою хворобою, це заважає повноцінно насолоджуватися життям.
Кажуть, що скільки людей, стільки і думок. У кожного глядача була своя фаворитка, адже всі дівчата дуже вродливі й зі смаком не сперечаються.
Журі випало нелегке завдання – обрати найгарнішу серед найгарніших. Але, зрештою, переможницю було визначено. Що ж з цього приводу говорять судді?
На мої запитання відповідала Вікторія Макієнко.
- Чи важко було визначити переможницю?
- Всі дівчата дуже гарні. Кожна гідна перемоги. Але,сьогодні, як не дивно, думки всіх членів журі з приводу головної красуні були однаковими. Тому нам вдалося доволі швидко визначитися з вибором.
- Які перспективи перемога відкриває перед Анною?
- Все залежить від того, як дівчина буде далі себе проявляти. Головне – не зупинятися на досягнутому!
- Що б ви хотіли побажати організаторам конкурсу?
- Взагалі, організація конкурсу помітно покращується з кожним роком. Сподіваюся, розвиток буде продовжуватися.
Отож, конкурс пройшов досить вдало. Тепер найвродливіша поїде підкорювати Європу. І нехай весь світ побачить, що таке краса по-Чернігівські!
Тетяна ЛАШУК

$IMAGE4$







Теги:леді, Краса, студентська республіка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar