реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

"Не читайте безкоштовних газет!" --

закликав відомий чернігівський журналіст Владислав Савенок. "Адже безкоштовні газети, це як безкоштовний сир у мишоловці" -- наголосив В.Савенок, аналізуючи статті відповідальних журналістів у передплатних виданнях та безвідповідальні газети, які підкидають у поштові скриньки. Розмова відбулася на "круглому столі" у прес-клубі "Чиста політика".

У таких працівників ЗМІ, як Ігор Стах, треба відбирати журналістське посвідчення -- переконаний В.Савенок після аналізу кольорових газеток, які прочищають дорогу для перемоги на виборах у міську раду ряду блоків. "Схоже, він не чув, що таке журналістська етика", -- сказав журналіст.

В.Савенок розповів також про конфлікт на сайті "Високий вал" між співвласниками Олегом Головатенком та Олександром Хуторненком, останній з яких сказав:" Пазванілі с "Вєни" і я снял матєріал". Мова йде про зняття з сайту заяви Чернігівської єпархії проти встановлення на Валу знаку язичницького симаргла, що пропонує структура "Вени". "Вена" -- чернігівський супермаркет, який видає безкоштовну газету "Еспрессо" і фінансує так звану "Громадську думку".




Теги:безкоштовні газети, вибори, громадська думка, савенок, Високий Вал, вена


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
И не читайте ради Бога газету "Сиверщина"
avatar