реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Хочете мати гострий зір?

Над чим тільки не працюють сучасні вчені! Поле їхніх інтересів безмежне. Але, незважаючи на всі досягнення науки, деякі явища залишаються недослідженими як слід. От, приміром, чому одні люди мають гострий зір, а в інших він слабкий. І причини тут не лише в харчуванні.
Торік у пресі опубліковано низку цікавих матеріалів. І, здається, вчені назвали секрети гострого зору.
Учені-нейрофізіологи з Гарвардського університету, провели семінар «Збереження гостроти зору», на якому назвали секрети гострого зору. Вони оприлюднили основні поради, завдяки яким можна зберегти високу гостроту зору до самої старості

Секрет №1: Правильне харчування. Виявляється, навіть якщо зір став втрачати свою гостроту, за допомогою правильного харчування можна не тільки зупинити цей процес, але і повернути його назад. Для цього щодня рекомендується з'їдати 3-4 моркву, і виспівувати по літру чорничного соку.

Секрет №2: Поліпшення кровообігу. Отже, дуже шкідливо для зору годинами сидіти в одному положенні, тож вчені рекомендують постійно робити п'ятихвилинні паузи між роботою. Адже безперервне фокусування зору на одній крапці стомлює око, що надалі може привести до пониження можливостей його фокусування.

Секрет №3: Щоденна зарядка. Не варто лінуватися! Особлво це стосується жителів міст! Медики вже давно довели корисність зарядки для очей, коли погляд по черзі фіксується на віддаленому, а потім на наближеному предметі. Такого роду зарядка дозволяє розвивати можливості фокусування зору, що підвищує, і зберігає його гостроту.

Секрет №4: Міцний здоровий сон. Ніщо так не допомагає відновити зір, як міцний і здоровий сон. Перед сном учені рекомендують обов'язково з'їсти моркву, і випити стакан чорничного соку. тим більше, що морква доступна цілорічно, а чорницю можна не лише їсти протягом ягідного сезону, а насушити чи заморозити в холодильнику на весь рік!




Теги:чорниця, Кровообіг, Морква, гострий зір


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Я как-то фильм один скачал про улучшение зрения, не помогло((
avatar
2
Дело в том, что просто посмотреть фильмы -- мало. Нужно глазами заниматься серьёзно (если есть проблемы и желание действительно исправить зрение). Во-первых, нужно искать ИМЕННО СВОЮ методику: сколько людей, столько и разных организмов. Ккто-то в восторге от лекций Жданова, а кому-то помогли занятия по Норбекову, кто-то в вострорге от методики Бейтса, а кто и сам кое-что изобретает. Ищите СВОЁ! и вам обязательно повезёт. По-другому просто и быть не может!
avatar