реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Що забороняють говорити В.Гришку «регіонали»?, або Про великого реформатора пана Азарова та шляхетну пані Герман

Всесвітньовідомий оперний співак Володимир Гришко донедавна був радником Віктора Ющенка. Відтепер він дуже вболіває за Віктора Януковича.

А як інтелігентній людині сприймати те, що Віктор Федорович не знає, хто такі Чехов, Ахматова, Гулак-Артемовський?

Я скажу, але цього писати не потрібно – “партія” забороняє казати такі речі... (Відповідь на вимогу нашого співбесідника випускаємо. – Авт.)

Кажуть, що вам багато заплатили за те, що ви їздите з агітацією за Януковича?

Я небідна людина, я 35 років пропрацював у Нью-Йорку! 35 років! Тому я не маю потреби в цих копійках, у цих крихтах. Якщо я скажу, що я поїхав за ідею, ви ж мені не повірите.
Мої дивіденди – це те, що я буду почутий Партією регіонів і всім українським народом. Це є мій гонорар.

Як би ви зараз описали свою ідеологію?

Ідеологія правди. Голос правди, голос народу. Це те, що мене щодня турбує. Я щодня думаю, як вивести нашу шляхетну культуру на європейський рівень.
БАСКОВ ПОДИВИВСЯ МІЙ САЙТ І СКАЗАВ, ЩО Я НАПРАЦЮВАВ ІМІДЖУ НА ВСЕ ЖИТТЯ
Існує така думка, що ви зараз співаєте за Януковича, тому що його команда допоможе вам пробитися на російську поп-сцену.
Я 15 років пропрацював у Росії. Я був солістом Маріїнського театру. Тому мені нема чого пробиватися на російську поп-сцену. Я свою нішу на сцені давно зайняв і за неї відповім своїм досвідом і майстерністю, яку заробив за 35 років свої творчої діяльності за кордоном.
Навіть провідний носій культури в Росії Микола Басков, коли зайшов на мій сайт і побачив, що я працював, працюю і працюватиму з великими іменами світу – такими, як Лучано Паворотті, Монсерат Кабальє, Ренатою Скотто, сер Пітер Устінов, Франко Дзеффіреллі, Нелльо Санті, Карло Ріцці, Джеймс Лівайн, Джеймс Конлон, Валерій Гергієв, – сказав, що я напрацював іміджу на два життя.
УКРАЇНСЬКОЮ КУЛЬТУРОЮ ОПІКУВАТИМУТЬСЯ ШЛЯХЕТНА АННА ГЕРМАН І ВЕЛИКИЙ РЕФОРМАТОР АЗАРОВ

Звісно, що Президент не може займатися усім – економікою, соціальними проблеми, культурою... Хто ж ті люди в команді Януковича, якщо він стане Президентом, котрі опікуватимуться культурними питаннями?

Там багато таких людей. Перш за все, це шляхетна жінка Ганна Герман, яка дуже ерудована, розуміється в естраді, опері й класиці. Їй не байдуже майбутнє культури України. А також великий реформатор, людина правди, людина-професіонал – це пан Микола Азаров. Йому теж не байдужа українська культура, архітектурні пам’ятки нашої держави та інші нетлінні цінності.
Ці люди розуміються на дуже важливих речах.

Завжди задаюся питанням, який ефект дають кандидатові концерти артистів, як це впливає на електорат?

Безумовно, це впливає. Наприклад, я не тільки виконавець, а й агітатор. Я – палкий агітатор. Я розтлумачую людям, чому так, а не інакше.

Яке головне гасло ви проголошували, агітуючи за Віктора Федоровича, з яким ви проїздили по Україні?

Україна своїх переконань не міняє.

Розмовляла Оксана Климончук. За інформацією агентства УНІАН
(http://unian.net/ukr/news/news-360776.html)




Теги:Янукович, Януковича, гришко, володимир, вибори, вболіває, оперний співак, артист


Читайте також



Коментарі (0)
avatar