реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович переміг. Майдану не буде.

Всі екзит-поли (в перекладі на нормальну мову -- опитування людей на виході із дільниць) показали перемогу лідера Партії регіонів Віктора Януковича з відривом від лідера БЮТу в 3-5 відсотків. Як правило, ці опитування показують перемогу правдиво, хоча можуть помилятися у відсотках.
Тому перші коментарі про підсумки другого туру виборів.
Олесь Доній, народний депутат від НУ–НС (Народна самооборона):

-- Нічого страшного не трапиться, якщо сторона, яка перебуває при владі, наступних пару років побуде в опозиції. Ніхто не має права узурпувати владу вічно. Чи готові люди виходити на Майдан? Треба запитати про це в людей. Заради чого, за скільки коштів? Я сумніваюся, що люди вже готові виходити на мітинги за фальсифікації, яких ще немає.

Тимошенко панікує. По-іншому сказати не можу. Закон, який прийняла ВР, якраз унеможливив зрив виборів, який готувався в низці областей.

Микола Томенко, віце-спікер ВР:
-- Суспільного Майдану не буде, тому що є велике розчарування в усьому, велика недовіра і до влади, і до опозиції. Чи буде платний Майдан? Гадаю, політичні симпатики вийдуть безкоштовно відстояти свою позицію, але сумніваюся, що решта людей у своїй масі захочуть відстоювати щось безкоштовно.

Роман Безсмертний, голова виконкому «Нашої України»:
-- Ну, зберуть вони людей, частина яких зараз знаходиться в Ірпені, частина – у Бучі. Ну, приїдуть вони до Києва, а далі що? Померзнуть? І що? До них же навіть лідери не вийдуть, бо ті бояться людей. Та й про що з цими людьми з Бучі, які здають якісь нормативи, можна розмовляти? Хтось скаже людям штурмувати Секретаріат, уряд, Верховну Раду. А для чого штурмувати, що там можна захопити?

Зараз розглядається факт зриву засідання Верховної Ради, аби ніколи не довести переможця до присяги... Прогнозую, що ситуація може розвиватися так, що в Україні може взагалі не бути фігури Президента. Ця жадоба до влади може довести учасників до зміни Конституції.

Зрештою, в ЦВК переконані, що результат виборів буде остаточно оголошений у суді. А головою Верховного Суду є соратник Юлії Тимошенко Василь Онопенко. Інтрига триває... Але як же вони всі набридли людям!




Теги:перемога Януковича, Янукович, Майдан, поразка Тимошенко, вибори, Тимошенко, ЦВК


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вітаю всіх з новим президентом!))
avatar