реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Зганяємо кілограми!

Для тих, кому хочеться стати стрункішим, важливо знати, що є ціла низка продуктів, які прискорюють в організмі обмін речовин. Саме через порушення обміну речовин в організмі часто-густо накопичуються зайві кілограми. Отже, які це продукти?

1. Гострий перець.

Містить речовину капсаїцин, що надає перцю пекучості, пришвидшує серцебиття та підвищує температуру тіла. Результати досліджень свідчать: порція гострої їжі прискорює обмін речовин на 25%. А тому користуйтеся досвідом індійських жителів: сміливо приправляйте свою звичну їжу прянощами.

2. Риба.

Жирна риба дуже корисна. Вона містить жирні кислоти, які допомагають нормалізувати рівень гормону лептину — він впливає на «рішення» організму: спалювати жир чи його накопичувати. Якщо ви з певних причин не любите рибу, можете приймати риб’ячий жир у капсулах.

3. Морква.

Фолієва кислота, якою багатий цей помаранчевий коренеплід, прискорює обмін речовин в організмі, що веде до зміцнення імунної системи. Крім того, сирі овочі ефективно чистять кишечник, а отже, додатково допомагають тим, хто «виганяє» кілограми.

4. Кава.

Кофеїн прискорює спалювання калорій. Якщо у вас немає протипоказань до горнятка ранкової кави, не відмовляйтеся, однак і не зловживайте кавою, що може спричинити негативні наслідки.

5.ГрейпфрутЦей фрукт — улюбленець серед тих жінок, які худнуть. Він покращує травлення, розщеплює жири і прискорює обмін речовин.

Смачно і корисно! Такі нескладні поради на своїх сторінках дає Чернігівська обласна газета "Біла хата"
_____________________________________________________




Теги:жирна риба. перець, обмін речовин, Морква, зайві кілограми, грейпфрут


Читайте також



Коментарі (0)
avatar