реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Західні ЗМІ: рівень життя в Україні вищий, ніж в Росії

Україна є лідером за рівнем життя серед країн СНД, впевнені експерти журналу "International Living". Видання опублікувало свій індекс рівня життя в різних країнах. За його версією, країною з найвищим рівнем життя може вважатися Франція.
США - на сьомому місці, передає NEWSru.co.il.

Слід зазначити, що за індексом "International Living" країною з найвищим рівнем життя на пострадянському просторі, за винятком прибалтійських республік, виявилася Україна (62 бала), за нею ідуть Грузія й Вірменія (56 балів), і тільки потім ідуть Білорусь і Росія - кожна набрала по 54 бала.

Індекс "International Living" враховує вартість проживання, інфраструктуру, стан навколишнього середовища, охорону здоров'я, рівень культури, економічні показники, свободу слова, ризик і безпеку, а також кліматичні умови. Максимальний бал за кожним критерієм - 100.

Франція набрала середній бал 82. Перший Топ-10 виглядає так: Франція, Австралія, Швейцарія, Німеччина, Нова Зеландія, Люксембург, США, Бельгія, Канада й Італія.

Ізраїль із 67-ма балами займає 42-е місце, між Мексикою й Ісландією.

Унизу списку розташувалися Афганістан, Ємен і африканські держави. Найгірше справи йдуть у Сомалі (30 балів), у цьому індекс "International Living" не відрізняється від інших подібних індексів.

Відзначимо, що останнім часом Україна також піднялася в рейтингу гендерної рівності і випередила Чехію й Румунію.
http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/1736




Теги:індекс розвитку, Росія, Україна, рівень життя


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
На жаль, не знайшла на цій сторінці помітки "Якщо Ви знайшли помилку, то...", тому напишу так. У заголовку слово "вищій", хоча треба вищий!!!! Розумію, що Ви взяли цю статтю з іншого сайту, але ж має бути людина, яка все це редагує, чи не так? От і вчимося рідній мові через культуру мови наших ЗМІ...
avatar
2
Дякуємо за увагу. Помилку виправили.
avatar