реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Інтернет-конференція з Головою Проводу ОУН (бандерівців) Стефаном Романівим та публіцистом Віктором РОГОМ

18 грудня з 10-00 до 11.30 на сайті «Сіверщіна» http://siver.com.ua відбудеться інтернет-конференція із Головою Проводу Організації Українських Націоналістів (бандерівців), Генеральним Секретарем Світового Конгресу Українців (СКУ) Стефаном РОМАНІВИМ та головним редактором тижневика «Шлях Перемоги», заступником директора Центру Національного Відродження істориком і публіцистом Віктором РОГОМ.
Гості з Києва представлять чернігівчанам збірку Віктора Рога «Українофобія: П`ята колона та її ляльководи», познайомлять з діяльністю ОУН на сучасному етапі та висвітлять бачення Організацією теперішньої політичної ситуації.

Запитання можна ставити відразу ж на сайт або надсилати на
e-mail: [email protected]




Теги:інтернет-конференція, С. Романів, ОУН (б), українофобія, В. Рог


Читайте також



Коментарі (13)
avatar
1
Чому оунівці принесли свої емігрантські чвари в Україну? -- мова йде про кілька відламів ОУН.
avatar
8
Відповідає пан Стефан Романів. Якщо йде мова про ОУН та ОУН(б) сьогодні є повна співпраця у важливих питаннях. Ми погодилися на те, що навколо великої Ідеї будемо співпрацювати інші які стараються вести свою діяльність під назвою ОУН є самозванці. Базуймо свої питання та бачення на фактах, а не на чутках, бо чварів між ОУН котру очолює Микола Плавюк і нашою організацією немає.
avatar
2
Пане Романе, не так давно ОУН (р) рішуче засудила та відмежувалась від розгону зборища педерастів в книгарні "Є" та спалення збоченської галереї на Подолі. Чи нинішня ОУН (р) терпимо ставиться до содомітів (а де ж тоді християнські цінності) і чи вважає силову боротьбу (яку до речі вела автентична ОУН та УПА) явищем помилковим?
avatar
9
Відповідає пан Стефан Романів. ОУН рішуче засудила підпал галереї коли було використано абревіатуру нашої організації. Ми хочемо відповідати за свої рішення і за свої дії. Ті хто це зробив могли би підписатися своїми прізвищами.
Відважна боротьба УПА це до наслідування бо це боротьба за самостійність держави, ОУН завжди діяла і діє адекватно до ситуації, чого і Вам бажаєм.
Відносно християнських цінностей ОУН держить їх високо і перед Богом кожний з нас буде відповідати.
avatar
3
Пане Романів, якого кандидата на пост Президента України, підтримує СКУ?
avatar
10
Відповідає пан Стефан Романів. Світовий Конгрес Українців підтримує чесні вибори. СКУ матиме своїх спостерігачів. Якщо вони мають виконати свою роль, тоді СКУ мусить ставитися нейтрально до кожного з кандидатів.
avatar
4
П. Вікторе Ви написали книгу, яка мов під мікроскопом показує "пяту колону" в Україні. Чи не погрожували Вам, чи не було протидії з спецслужб інших країн?
avatar
11
Відповідає п. Віктор Рог. Ні, не погрожували.
avatar
5
п. Миколо чи не є для ХХі століття очолювана вами організація ОУН (б), певним анахронізмом?
avatar
12
Відповідає пан Стефан Романів. Вартості і цінності українського націоналізму завжди були і будуть на часі, стреміти до побудови сильної держави це повинно бути метою кожного політичного руху та кожного українця. 80 років тому ОУН відіграла свою роль, в часи війни відіграла свою роль та у 2009 році та майбутньому також відіграє свою роль, як іскра яка розпалює громадський рух та національну думку.
avatar
6
Олександр Радо, член комітету "Стародубщина з Україною"
Ви секретар СКУ, на сьогодні ми маємо також відрізану етнографічну територію України (Чернігово-Сіверщини) Стародубщину, читуацію в котрій погрішується з кожним роком, бо хоч географічно вона від Київа і недачелко проте політично далеко мов Америка.
Питання; Чи не планує СКУ яіь мобілізаційні заходи для "українізації" подібних територій- відкриття там укр. бібліотек, направлення туди етногроафічних еспедицій, зйомка фільмів документальних, взагаалі включення їх в укр. інформацйний спонсор.
avatar
13
СКУ підписав "Меморандум співпраці" з Міністенрством закордонних справ України з Міністерством культури та туризму та з Міністерством спорту, молоді та сімї про активну та систематичну співпрацю між Україною та діаспорою. Діаспора активно допомагала та допомагає там де може до українізації в Україні, як і в діаспорі тому ми радо з Вами можемо думати про співпрацю до якої Вас закликаємо.
avatar
7
Доброго ранку, шановн учасники інтернет-конференції на сайті газети "Сіверщина"!. Вас вітає Стефан Романів -провідник ОУН та публіцист Віктор Рог.
avatar