реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

У провокаціях знову "світиться" громадянин Росії

Під час церковного конфлікту в селі Жукля Корюківського району, коли з одного іподиякона УПЦ Московського патріархату зняли чорний підрясник, на футболці виявився напис по імперському прапору "За веру, царя и Отечество!". Молодик виявився учнем Чернігівського духовного училища і ...громадянином Російської Федерації -- про це повідомив офіційний сайт Чернігівської єпархії УПЦ МП.

На фото кореспондента сайту "Високий Вал" Віктора Кошмала цей же молодик знову засвітився -- цього разу він "со товаріщі" мітингував проти Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, що приїздив на богослужіння у Катерининську церкву Чернігова. Наяву втручання громадянина іноземної держави у розпалювання міжконфесійної ворожнечі в Україні. На фото він поруч із хлопчаком, що репетує у мегафон.

До речі, погані діла у захисників московської церкви, якщо вони змушені виводити не тільки студентів, які не знали і хто такий Філарет і чого їх сюди прикупили, але й студентів духовного училища. Хлопак з "матюгальником" служить у владики Амвросія іподияконом, а ще числиться у єпархійній газеті. І на пікетуванні він покричав проти патріарха Філарета, а потім під виглядом журналіста пробрався в храм, до аналоя, щоб краще бачити Святійшого Київського Патріарха... Дивні діла твої, Господи!







Теги:РФ, Філарет, Жукля, конфлікт міжконфесійний, УПЦ МП


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ось така вона - окупаційна московська церква в Україні
avatar