реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Нам погрожують примусовою вакцинацією

Василь Князевич: «Починаємо з діточок новонароджених». Владна верхівка вводить примусову вакцинацію 95% українців.
© «Народний Оглядач»

21 жовтня Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2009 - 2015 роки". Нею передбачається охопити щепленнями не менш як 95% населення. Решта 5% - недоторкані.

95 відсотків фармацевтичних підприємств країни належать народним депутатам та урядовцям

Фінансувати цю програму планується за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, а також інших джерел. Загальний обсяг фінансування програми на період її реалізації становитиме 2 млрд 935 млн 354 тис. 300 грн і має здійснюватися з Державного бюджету.

Хочеш ти щепитися чи ні – невдовзі ні у кого не питатимуть. Прищеплять - і паспорт видадуть. На півшляху з Верховної Ради перший в історії України Закон про вакцинацію. По ньому всіх українців мають прищепити і видати про це особливі паспорти. Від нового року! – повідомляє Новий канал.

Те, що дотепер було обов’язково-добровільним, за два місяці стане обов’язково-примусовим. Депутати і медики вирішили: українцям треба ще один паспорт. Вакцинації! Це взамін звичному картковому аркушеві з написом СССР. Аргумент авторів - з паспортом можна їхати в Європу (цікаво, який відсоток населення України їздить в Європу?).

Василь Князевич, міністр охорони здоров’я України: “Була амбулаторна картка. Часто губилась, потім ми маємо проблеми з виїздом за кордон. Часто фіктивні речі доводилось писати, а це буде стандартизований як в Європі документ і дасть нам можливість пересуватись”.

У паспорт впишуть усі щеплення від народження. Робити їх чи ні – не батьківських рук справа.

Віталій Корж, комітет ВР із питань охорони здоров’я: “Могут быть обоснования, отказы, но если это так сказать проявление частного мнения, пожалуйста, но этим детям будет отказано в лагерях, садиках, секциях”.

Школа і ВИШі теж під примусом паспортизації. Як бути з дорослим населенням, головний санітарний лікар і головний медик - губляться.

Олександр Біловол, головний санітарний лікар України: “Будуть всі в групі”.

Василь Князевич, міністр охорони здоров’я України: “Починаємо з діточок новонароджених… Решта побачимо, якщо можна відновити, то так. Як ні - то ні”.

Перелік обов’язковості старий - десяток щеплень: від коклюшу, дифтерії, правця, поліомієліту, гемофільної інфекції, сухот, гепатиту, кору, червоної висипки та паротиту. Ще шість – рекомендованих. Нове у паспорті – сертифікат якості вакцини з даними про побічні дії. Автор ідеї гадає - українців це має заспокоїти.

Віталій Корж, комітет ВР із питань охорони здоров’я: “Они будут выбирать вакцину из перечня вакцин дороже дешевле производителя, выбрать клинику, в которой можно сделать эту процедуру”.

Батьків, як виявилось, непокоїть інше.

Кирило Бистряков, киянин: “Больше всего прививки не любят детские неврологи. Они считают, что терапевты, облегчая жизнь себе, осложняют ее нам. После прививок происходят изменения в поведении”.

300 тисяч бюджетних гривень уже на старті. За два місяці - перші паспорти підуть. Що побачать українці, елітні винахідники ще не знають.

До фото: 95 відсотків фармачевтичних структур належать представникам цих кланів.




Теги:Прививки, вакцинація, Князевич, Уряд


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
фармацевтичні структури ніколи не будуть в програші чи вакцинація чи черги в аптеках хоч що небуть від грипу а а от вакцинація потрібна це як раз і показала єпідемія щоб там не говорили і якби була проведена вакцинація вчасно і всі оділи марлеві повязки то я думаю що померлих булоб одиниці
avatar