реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

І депутат Кислий проти Президента Ющенка

Бютівець Кислий просить земляків висловити невдоволення Президентом
Минулого тижня на електронні адреси чернігівських ЗМІ надійшла заява від депутата Чернігівської обласної ради, члена фракції БЮТ Андрія Кислого, у якій той пояснює землякам те, „заручниками” чого вони стали.

У листі Кислий пише землякам: „Звернутися до вас мене змусила ситуація, яка склалася навколо загальнодержавної програми Кабінету Міністрів України щодо будівництва фельдшерсько-акушерських пунктів і сільських амбулаторій та оснащення їх медичним та іншим обладнанням… 9 та 12 жовтня Президент Ющенко видав укази, якими заблокував урядову програму з відродження сільської медицини...”

Далі пан Кислий робить висновок: „На превеликий жаль, мільйони наших співгромадян вкотре стали заручниками політичної нетерпимості Віктора Ющенка до Юлії Тимошенко. Сподіваюся, що Президент одумається і відмінить свої „антимедичні” укази. Цими указами Президент виступає проти здоров`я власного народу”.

І далі: „Звертаюся до своїх колег-медиків провести збори в трудових колективах, на яких висловити своє негативне відношення до дій Президента щодо блокування програми відродження сільської медицини, а резолюції цих зборів в письмовому вигляді направити до Секретаріату Президента України. Я звертаюся до мешканців Чернігівщини з проханням організувати листи та телеграми на ім`я Президента, в яких висловити своє незадоволення щодо виданих указів, які заблокували урядову програму з відродження сільської медицини. Крім того, на найближчій сесії облради я, як депутат, ініціюватиму прийняття звернення Чернігівської обласної ради до Президента України з вимогою відмінити свої антисоціальні укази…”

Коментар редактора дайджесту:
У депутата Кислого, який не в авторитеті серед членів своєї фракції в обласній раді і таким чином не має доступу до трибуни, схоже, з’явився потужний спонсор, котрий дає можливість Кислому піаритись в іншому місці. Подейкують, що Кислого патронує нардеп-бютівець Олег Ляшко.

ДАЙДЖЕСТ
Незалежного громадського прес-центру „Чернігівський вибір – 2010”

№ 9, 19 – 23 жовтня 2009 року




Теги:В.Ющенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar