реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Вчителям Чернігова представлять виставку «Українська Друга світова»

15 вересня о 14:00 у Чернігові в помешканні Кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді (колишній кінотеатр ім. Щорса) відбудеться відкриття виставки «Українська друга світова».

Ініціатори та координатори заходу ставлять за мету представити вчителям і викладачам історії обласного центру виставку про український вимір Другої світової війни, внесок і втрати Українського народу в ній.

Матеріали експозиції у Кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді можна використати у навчально-виховному процесі. Планується організація ознайомлення з виставкою учнів старших класів шкіл Чернігова.

Організатори: Український інститут національної пам’яті, Департамент культури і туризму, національностей та релігій і Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівський обласний історичний музей імені В.В. Тарновського, Кіно-культурний мистецький центр з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Місце проведення: Кіно-культурний мистецький центр з національно-патріотичного виховання дітей та молоді за адресою: вул. Магістратська 3, Чернігів (колишній кінотеатр ім. Щорса)

Початок заходу: о 14:00 15 вересня 2016 року.



Теги:Друга світова, патріотичне виховання, УІНП, Сергій Бутко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar