реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Трьох лікарів-хабарників судитимуть у Чернігові

Прокуратура області підтримуватиме в суді державне обвинувачення щодо організованої злочинної групи з членів МСЕК, які налагодили одержання неправомірної вигоди за продовження групи інвалідності чи продовження листка непрацездатності.

З трьох обвинувачених один пішов на підписання зі слідством угоди про визнання винуватості.

Судовий розгляд кримінального провадження стосовно нього призначено на 24.10.2014 р.

З боку двох інших членів цієї злочинної групи визнання винуватості відсутнє, тому в суді їх вину державне обвинувачення буде доводити, надаючи докази. Обвинувальний акт щодо них 22.10.2014 р. прокуратурою області направлений до суду.

Довідково:

Як вже повідомлялося раніше, у створенні організованої злочинної групи обвинувачуються голова травматологічної медико-соціальної експертної комісії, лікар-ортопед-травматолог міжрайонної спеціалізованої травматологічної медико-соціальної експертної комісії та лікар-ортопед-травматолог поліклінічного відділення КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня».

Їм інкримінується отримання з квітня по травень 2014 р., з використанням свого службового становища, неправомірної вигоди в особистих інтересах від жителів Чернігівського району в розмірах від 700 до 2200 грн.

Всього правоохоронними органами задокументовано більше десяти епізодів їх злочинної діяльності на загальну суму понад 16 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, злочинна група лікарів, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar