реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Свічку запалимо, але цього мало...

В День пам'яті жертв Голодоморів о 16 годині по всій неокупованій кацапами Україні ми запалимо свічі пам'яті за своїми й чужими\нечужими дідами\бабами та іншими родичами по українській лінії, які були замучені Голодомором. Помолимося і помовчимо.

Але треба й думати - а що далі? Адже ми не народ панахиди - ми народ шаблі. Тому й воюємо з москалями на здивувавння розжирілого європейського політикуму.

А щоб шабля мітила влучно, треба подумати: якщо є злочин (а Голодомор визнаний злочином не тільки в Україні, але й 33 іншими країнами світу) - то є і злочинці. А хто ці злочинці? Оті семеро, визнані злочинцями українським судом - Йосип Джугашвілі (кличка Сталін), В'ячеслав Молотов, Лазар Каганович, Павєл Постишев, Станіслав Косіор, Влас Чубар і Мендель Хатаєвич. За принципом толерантності у цей дуже короткий список включили людей різних національностей, але ми знаємо, що гинули українці, а організовували голод в основному неукраїнці. Недарма ні Росія, ні Ізраїль категорично не визнають Голодомор українців. А українку Олену Стасюк, яка науково довела, що жертв Голодомору біля 10 мільйонів - звільнили з посади директорки музею Голодомору нащадки його організаторів... До речі, через суд і через кілька років вона добилася справедливості, але втрачено час і нерви...

"Ваші мертві покликали мене" - сказав американець з індіанського племені черокі Джеймс Мейс, ставши промотором теми Голодомору у вільному світі, аж доки висоту трагедії Голодомору не поставив належно президент Віктор Ющенко. Це саме Джеймс Мейс запропонував запалювати свічку пам'яті на вікні.

Злочинці мають бути покарані, бо злочини проти людяності не мають строку давності!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:геноцид, Василь Чепурний, Голодомор, Олена Стасюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar