реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пророцтво єпископа Никона буде ось- ось здійснене?

Єпископ Никон Калембер, якого ми всі любили, бо був справжнім, після своєї смерті приснився отцю Євгену і сказав: першим у Чернігові в українську церкву перейде Спаський собор. А буде це тоді, коли о. Євген буде протоієреєм з пузом... Щодо пуза - вже є і, схоже, суть пророцтва також починає здійснюватися.

Щоправда, ми думали, що переходитиме громада таки, але, вихована московськими попами, громада не пішла в канонічну церкву, а лишилася в московському розколі. Разом зі своїм матюкливим настоятелем та іншим батюшкою, який кусав військового за руку... Шкодувати за ними будемо хіба як за заблудшими... Це я пишу, переглґнувши матеріал на сайті ЧеЛайн: https://cheline.com.ua/chelinetv/suspilstvo-video/porozhni-kioti-ta-brud-zamist-ikon-shho-pislya-sebe-zalishiv-moskovskij-patriarhat-u-spaso-preobrazhenskomu-sobori-chernigova-video-386814?fbclid=IwAR2z6mzUvVF8Oixkc518XRp6Q-uGu_EQvl0rAczcSD-g_lulbI4Z9x5Fau4

До речі, першим, ще при розпаді СРСР, молитву тут сотворив таки український священник - о. Методій Андрущенко, якого в диякони висвячував ще митрополит Василь Липківський. Був тоді тут музей, ото він зайшов і сотворив молитву. А мскл, коли ми очікували приїзд у Чернігів патріарха Мстислава Скрипника, нахабно захопили Спаський собор, викинувши на подвір'я раку князя та ікону святої Теклі... Чим уже їм тая свята не вгодила? Шо не московська?

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:перехід парафій, Спаський собор, Василь Чепурний, єпископ Никон Калембер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar