реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Міліції треба займатися своєю справою, а не політикою !

Заява прес- служби обласного штабу національного спротиву

Начальник УМВС в Чернігівській області генерал- майор міліції Олександр Михайлик заявив про причетність до євромайдану затриманих молодиків, які підозрюються у розбійних нападах в Чернігові. Жодних доказів, крім посилань на слова самих затриманих, надано не було. Проте поспішність, з якою зроблено таку заяву, свідчить про її замовний політичний характер, направлений на дискредитацію мирного протесту під стінами обласної адміністрації.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву уповноважена заявити, що заява керівника обласної міліції є не відповідною реальному стану справ. Адже чергування неповнолітніх у наметі євро майдану в Чернігові неможливе в принципі (за рішенням штабу), а просте перебування будь- яких громадян на масових акціях ніким не регламентується.

Висловлюючи задоволення від оперативної роботи міліції по затриманню підозрюваних у нападах на громадян, прес- служба наголошує: якби всі підрозділи міліції виконували свої прямі функції, а не масово охороняли обласну адміністрацію та не перебували на Майдані в Києві, громадський порядок був би у Чернігові на порядок вищим і подібним розбійним нападам можна було б запобігти.






Теги:УМВС в Чернігівській області, розбійні напади, штаб спротиву, Олександр Михайлик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar