реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Силовиків на мітингах не вибирають

У Чернігові пройшов мітинг, на якому висловлювався протест проти призначення начальника УМВС в Чернігівській області і пропонувалася кандидатура на його місце місцевого заступника начальника УМВС.

За нашими даними, в числі активних учасників мітингу були навіть представники криміналітету. Організатором виступила ланка "Правого сектору", які збирають по місту підписи проти нового начальника УМВС.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву уповноважена заявити: штаб не має жодного стосунку до організації згаданого мітингу, оскільки ми переконані, що керівники силових структур не можуть вибиратися на мітингах. До того ж, представник "Правого сектору" на засіданні штабу не надав жодних підтверджень протизаконної діяльності нового начальника УМВС. А призначення начальника УМВС належить до виключної компетенції міністра внутрішніх справ. Новому начальнику УМВС запропоновано виступити на засіданні штабу та на народному віче на Красній площі.

В той же час штаб заявляє, що при виявленні фактів порушень закону і моралі нами будуть вжиті всі можливі заходи для звільнення будь- якого керівника, в тому числі і органах внутрішніх справ.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву.



Теги:міліція, УМВС в Чернігівській області, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar