реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мажоритарники Чернігівщини: повна шістка

Отже, за неповними даними, в Чернігівській області по округах перемогу святкують:
205 округ -- Валерій Дубіль ("Батьківщина"), нинішній народний депутат з Прилук, колишній заступник директора Троєщинського ринку, 206 округ -- Владислав Атрошенко (самовисуванець з Києва), колишній помаранчевий, колишній "тігіпковець", голова наглядової ради "Київхліб", 207 округ -- нинішній народний депутат з Одеси, "генерал тушок" Ігор Рибаков, 208 округ -- нинішній народний депутат з Києва, голова Радикальної партії Олег Ляшко, 209 округ -- нинішній народний депутат з Києва, колишній "бютівець", земельно- будівельний олігарх Іван Куровський (самовисуванець), 210 округ -- екс-міністр, екс- соціаліст з Києва Микола Рудьковський (самовисуванець).

Таким чином, Чернігівщина не вибрала жодного депутата, який був би місцевим -- важко назвати своїми Валерія Дубіля, що живе під Прилуками, але має квартиру і в Києві, та Владислава Атрошенка, що має квартиру в Чернігові і бізнес, але живе у Києві.

Чернігівщина вибрала багатих -- свої мільйони вони помножать, а виборці будуть плюватися їм у телевізор.

Чернігівщина вибрала представників влади -- адже і для Рудьковського, і для Рибакова, і для Куровського влада створювала всі умови. А два начебто опозиціонери -- Ляшко та Дубіль показали свою неефективність під час голосувань за харківські угоди, за зневагу української мови, за закон про вибори тощо
.



Теги:Ляшко, Дубіль, Куровський, мажоритарні вибори, Атрошенко, Чернігівщина, Рудьковський, РИБАКОВ


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Гарно попідписували! Особливо "депутат з Прилук". З нетерпінням чекаю, коли "Сіверщина" почне підписувати Януковича "президентом з Білорусі", а Азарова - "прем'єром з Калуги". А то Прилуки на цьому тлі якось не вражають.
avatar
2
много желчи и зависти
avatar
3
Ні, Янукович живе у Межигір'ї, а Азаров -- у Києві. cry Зрештою, пропоную Олегу Головатенку висловити свою оцінку виборів на Чернігівщині об'ємом не більше 1.5 тис. знаків. Час -- до ранку вівторка.
avatar
4
Василю. Уявіть собі, Валерій Дубіль живе в Чернігові (не знаю, де сльозливий смайлик).
Пи.Си. Дякую, вже висловив вчора на "Дитинці" у прямому ефірі і куди рекомендуєте на дев'ять тисяч мінус скільки "цензура" скоротить. Можу потім і на Сіверщину заслати, не питання.
avatar
5
"Чернігівщина край партизанської слави і стабільності." - гасло ПРокопенка початку виборчих перегонів на біг-борді на Красній площі у Чернігові.
Отже, перемога за нардепами - повна стабільність.
Слава ПР! Слава стабільності!
avatar