реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хроніки Широкої війни: про витравлену українську пам'ять..

Всесвітньовідома "Метрополітен- опера" розірвала контракт зі співачкою Анною Нетребко, бо вона підтримала агресію Росії проти України. Зокрема, їздила в т.зв. ДИнири, якийсь там шмат піднімала, що в них хлагом зоветься, гроші давала оркам. Тепер оперна діва написала пост, де вже проти війни і сумує за жертвами Бучі, тільки от незрозуміло - хто ж на кого напав, і хто ті жертви масакрував... Про це оперна діва не пише.
Це до теми -ета всьо Путін і прі чьом тут російська культура? В "Метрополітен- опера" зрозуміли: все російське - токсично. Включно з балєтом, оперою і Достоєвським.
...А я ж слухав і бачив Анну Нетребко. У Нью- Йорку. Коли був з делегацією журналістів у 2010 році в США. Перекладач, рід якого з Харківщини, ще здивувався - чому я пішов на оперу, яку не люблю і не розумію, а не на бродвейський спектакль? А тоді догадався,- що то значить виучка професіонала! - "А, та вона ж українка з Кубані!".
Так, Анна Нетребко - українка з русифікованої Кубані. Лишилася українська стать але, на жаль, витравлена українська пам'ять...

Василь Чепурний



Теги:широка війна, Кубань, російська агресія, Анна Нетребко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar