реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голова Чернігівського земляцтва закликає Януковича заарештувати майданівців

Підпис його звучить так: "Лях Н.І. - Голова правління Регіональної громадської організації "Рада земляцтв України" у Москві , дійсний державний радник Російської Федерації I класу". І все ясно - він службовець імперії Путіна, ніякий він нам, чернігівцям, не земляк.Він навіть уже не Микола, а "Н" - тобто "Ніколай". Тепер я турок, не козак...

Група українців, які виїхали колись з України за довгим карбованцем у Росію, звернулася до гр. Януковича із закликом "застосувати всю владу і силу, яка є в Ваших руках, щоб навести порядок в країні. Призвідники всього цього свавілля повинні бути негайно заарештовані і віддані суду".

Імперської белени об'ївшись, землячки із циновими ґудзичками (словами Шевченка) пишуть: "У результаті провокаційних дій "майданщиків" на чолі з Кличком, Яценюком, Тягнибоком та іншими радикальними силами гинуть люди, горять будівлі, захоплюються державні установи, військові частини, закриваються школи і дитячі сади".

І далі їм написали таке: "Ми бачимо на вулицях і площах України портрети Бандери, фашистську свастику, чуємо антиросійські заклики".

Серед підписантів - артисти Лановой, якийсь ігумен Кіріл, головний редактор журналу "Моя Москва" Болдичева тощо. А чернігівець Лях - давній комсомолець, який пару років тому вимагав відкриття у Чернігові російських класів.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:українська дісапора, Чернігівське земляцтво, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Це все дружбани "ПРилуцького" благодійника Копєва?
avatar
2
Вони могли бути "дружбанами" будь-кого, бо то життя. Одначе є певні життєві принципи. А за ними, вони перетвіорюються на паскудну наволоч.Як для нині сущих, так і для наступних поколінь українців.Вони ж так полюбляють те, що їм вигідно, розпочинати "с чістава лістка".Так осчь і ми маємо починати у такий спосіб-відсіявши напроч у своїй свідомості всю цю мерзоту.Зарадим пам'яті, здатність до якої в українців особлива.
avatar