реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Є робота – і є квартира

Проблему нестачі лікарів керівництво Семенівського району – найпівнічнішого в Україні, розв’язує … квартирами. Щойно ключі від однокімнатної квартири та ордер вручені молодому спеціалісту, лікарю- педіатру Аллі Романовській, яка цього літа приїхала працювати в Семенівку.

« Ми акцентуємо увагу на молодих спеціалістах-лікарях, які приїжджають працювати на Семенівщину, - говорить голова районної державної адміністрації Сергій Деденко. - Молоді спеціалісти – це майбутнє нашої медицини і для того, щоб вони залишались, треба створити належні умови. За допомогою програм, які діють в районі протягом останніх 3-х років, ми виплачуємо кожному лікарю підйомні кошти ( в цьому році ця сума становить 20 тис. грн.) та надаємо гарне житло. І результати дії програм є. Цього року працювати на Семенівщину приїхали вже чотири лікарі».

Ремонт квартири для лікаря Романовської був здійснений завдяки районній програмі та фінансової допомоги, яку надали підприємці Володимир Лобосок, Наталія Афанасенко, Микола Кулак та Станіслав Романчук. "Голос України"



Теги:нестача лікарів, медична реформа, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar