реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

День прапора по-корюківськи: квіти ворогу України

У День Прапора України в Корюківці сталася подія, яка досить серйозно ставить під сумнів- чи влада в нас українська?

До могили ворога Української держави Олександра Гарнієра були покладені квіти. На запитання журналіста: "Чому до бюсту Гарнієра були покладені квіти? Ця людина воювала проти України" заступник голови РДА Володимир Полубень відповів, що квіти покладалися до всіх пам'ятників.

Незрозуміла логіка: - чому корюківська влада у День Прапора України, державне свято, покладає квіти російським комісарам, окупантам України?!.

Засмучує й інше. На урочистості був запрошений й настоятель Свято-Вознесенського храму УПЦ КП отець Тарасій Баїк, та проте міська влада, може через дощ, чи через щось інше, проігнорувала молебень. Організатори навіть не оголосили про початок молитви, а швидко завершили дійство покладанням квітів до пам'ятника полеглим воїнам АТО. Після цього більшість зібрання розійшлося. І навіть така байдужість не стала перешкодою молитві за Україну.

Якщо за логікою пана Володимира Полубня то повинні були покладені квіти й до пам'ятника загиблим 38 воїнам, що поряд з Гарнієром. Квіти визволителям не були покладені.

Віктор ТАТАРИН



Теги:декомунізація, Корюківська РДА, Віктор Татарин, Гарнієр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar