реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Активісти вимагають від Мойсієнка припинити гастролі проросійських артистів

Ряд громадських активістів Чернігова направив керівникам області та генеральному директору Чернігівського академічного українського (!) музично- драматичного театру імені Т.Шевченка (!) Сергію Мойсієнку вимогу припинити концертні виступи Лободи, Потапа і Насті - артистів, які висловлюються на підтримку російської агресії.

Громадські активісти погрожують рішучими діями у випадку ігнорування їх вимоги. Тим паче, що в день гастролей Лободи буде похорон волонтера Станіслава Астахова, який помер внаслідок поранення на Донбасі російськими окупантами.

Сергій Мойсієнко очолює театр після керування управлінням культури, туризму, національностей та релігії ОДА. Про його операції з квартирами публічно заявляв обласний штаб національного спротиву - зокрема, мова йшла про фактичне привласнення ним 90 кв.м. гуртожитку обласного науково- методичного центру, перетвореного у квартиру для його сина та відремонтовану за рахунок бюджету.

Проте прокуратура, підтвердивши факт, не провадила далі жодних дій. Таким чином, квартира сина начальника, що працює рядовим працівником театру, узаконюється.

Сергій Мойсієнко звернувся з позовом до суду на Василя Чепурного, який в якості прес- секретаря обласного штабу національного спротиву, обнародував ці факти. Проте в апеляційному суді Чернігівської області Сергій Мойсієнко програв справу, оскільки не міг пояснити законність отримання своєї квартири на Масанах.



Теги:Василь Чепурний, Чернігівський театр, квартирні махінації, Сергій Мойсієнко, штаб національного спротиву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar