реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Газовий острів на Чернігівщині (оновлено)

(Повністю матеріал розміщено у друкованому варіанті "Сіверщини").
Україна не отримує російського газу, проте, не вся.
Виявляється, що жителі села Грем”яч Новгород-Сіверського району спокійненько собі користуються російським газом.

За словами Сергія Дудка, слюсара місцевої газорозподільної дільниці, в звязку з тим, що Грем”яч лежить на кордоні Росії та України, через їх селище проходить труба, що не належить до газової системи України. По цій трубі газ йде з території Росії знов таки у Росію. Тож якщо відрізати від гремячівців газ, то отримувати його перестане російська митниця та жителі декількох сіл Брянщини.

Від „Сіверщини” – с. Грем”яч є найпівнічнішою точкою України. Жителі Грем"яча домагаються регулярного рейсового автобусу до Погару -- колишнього українського міста, яке зараз належить Росії.

Сергій КОРНІЄНКО Після появи цієї інформації в інтернеті стали відбуватися дивні, як на нормальний глузд, речі. Російська сторона направляє в село "десант" з центрального якогось московського каналу -- аякже, хохли, мовляв, крадуть газ! Тут ще й сайт "Високий Вал" підлив масла у вогонь, поставивши до нашої інформації свій заголовок -- "Як українське село "тибрить" російський газ"... Насправді ж, українські селяни оплачують той газ і тепер переживають, що російська сторона вчинить "по-братськи", тобто відключить їх від газової труби... Да, "умом Россию не понять" -- писав її класик. А чим її треба розуміти?






Коментарі (0)
avatar