реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Звільнено спонсора російської території

Виявляється, віце-прем"єр міністр України Володимир Семиноженко -- меценат одного російського села в Курській області. Там у нього і маєток, там він допомогає школі, церкві, дороги прокладає. Може, звідси і його дурнувати ідея про утворення союз з Росією, яку розкритикував навіть Віктор Янукович?
Сьогодні Верховна Рада звільнила академіка В.Семиноженка з посади віце-прем"єра України. За це проголосували 378 депутатів.

Автором законопроекту є депутат від БЮТ Ольга Боднар. Перед голосуванням віце-спікер Адам Мартинюк спитав, чи потрібне обговорення. Але було вирішено голосувати без обговорення.

В пояснювальній записці до проекту говорилось, що призначення Семиноженка відбулося з порушенням Регламенту Верховної Ради України, без обговорення в Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Проте, звільнення Семиноженка не означає відмову владної верхівки від ідеї припинення українського дубляжу фільмів та інших антиукраїнських "штучок", адже на це звільнене крісло мітить ще більш одіозний Д.Табачник.




Теги:уряд Азарова, Курська область, табачник, ВР, Семиноженко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar