реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Звільнення Кудрицького - жадібний схематоз команди Зе

Банда галущенка-котіна-шурми-єрмака щойно таки дотисла звільнення останнього непідконтрольного їм в енергетиці - очільника "Укренерго" Кудрицького.

Що ж, тепер нас очікує великий розпил не тільки на "енергоатомі". Тепер - на укриттях. Більшість яких вже побудовані. Однак тепер їх "перебудують". Правильні люди за правильною ціною.

Під приводом "порятунку української енергетики" кодла під дахом ОП націлилася на 100 млрд. грн. бюджету та мільярди євро кредитних ліній від міжнародних партнерів.

Нагадую, що головними виконавцями розпилу будуть вигодованці прямого російського агента Деркача - Галущенко та Котін. Кожен удар рашистських ракет вони будуть використовувати для того, щоб більше вкрасти. І через чорні схеми контролювати жадібних ларьочників Зе і єрмака.

Ярослав Железняк, щоправда, пише: "‼️ АЛЕ….зараз побачите реакцію міжнародників та наслідки які потягне це рішення. Думаю віддача буде також швидка і достатньо болісна".

Що ж, коли нам таки не дадуть бити по території рашки під приводом недовіри через корупцію, коли нам не дадуть грошей чи підтримки - знайте, кому за це дякувати.Жадібним щурам з ОП. Які в гонитві за схематозом готові на все.

Наприклад, на паразитуванні на енергетиці перед жорсткою зимою. На покладення болту на всі міжнародні зобов'язання перед тими-таки американцями по незалежності корпоративного управління. Потім будуть питати, закочуючи очі - а чого ж це американці не довіряють українській владі нічого? Дійсно, чого б це раптом.
Не кажучи вже про те, щоби насрати на голову українцям та вестернам, які дають гроші. В момент, коли ти у цих вестернів щось просиш.

Ну, і готуйте генератори. Буде нам і розподілена генерація, і кредити, і довіра європейців. І блекаут на закуску.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:Укренерго, мародери, Кудрицький, команда ЗЕ, Богдан Буткевич


Читайте також






Коментарі (0)
avatar