реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Зустрічайте нове ім'я: поетеса Анна Москаленко

У журналі "Літературний Чернігів", який відзначив своє тридцятиріччя, представлено першу публікацію нової авторки, моєї землячки - навіть більше: вона родом з моєї вулички Чепурнівки і є донькою моєї однокласниці! - це Анна Москаленко (у дівоцтві - Ходот).

Біографічна довідка говорить: "Вона народилася в селі Авдіївка на Чернігівщині.З наймолодшого віку захоплювалася музикою,танцями,театром, писала вірші та сценарії до шкільних свят.

Після закінчення щколи вступила до Ніжинського державного університету ім.Гоголя на факультет іноземних мов.Потім працювала в Броварській спеціалізованій школі вчителем англійськох мови.В 2014-2015 році була учасницею стипендіальної програми польського уряду і вчилася у Польщі, Люблін. Після повернення вийшла заміж і переїхала в Харків, де працювала викладачем англійської та польської мови на курсах та у школі. Обожнює свою професію та двох синочків, з якими після вторгнення російських військ вимушена була виїхати в Польщу. В творчому доробку Анни Москаленко, крім віршів українською мовою, є збірка для дітей польською та українською мовами.Збірка була повністю готова до друку, але через війну так і не була опублікована".

Вітаю з першою публіка2цією і бажаю доброго творчого шляху!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Літературний Чернігів, Авдіївка, Анна Москаленко, українська поезія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar