реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Зустрічайте автопробіг!

Міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко привітає учасників Міжнародного автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ

У п’ятницю 17 вересня у м. Чернігів Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко привітає учасників Міжнародного автопробігу на відзначення 100-річчя першого автопробігу на приз Імператора Миколая ІІ.

Орієнтовна програма заходу:
- Починаючи з 17:00 до 18:00 − перед в’їздом у м. Чернігів збір учасників автопробігу, формування колони для руху по місту в супроводженні автомобілів МВС.
- О 18:30 на Красній площі у м. Чернігів розпочнуться урочистості, присвячені закінченню п’ятої частини автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ.

Під час заходу учасників автопробігу привітають Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко, представники обласної і регіональної адміністрацій, територіальних підрозділів ВАТ «Газпром». Слово-відповідь командора автопробігу – офіційного представника ВАТ «Газпром».
Відповідно до формату заходу після привітань передбачено проведення брифінгу для представників ЗМІ.
- 19:00 – початок святкового концерту на честь урочистого фінішу п’ятої частини ралі

До уваги представників ЗМІ!
Представники ЗМІ запрошуються взяти участь у висвітлення заходів.
Акредитація обов’язкова, здійснюється до 14:00 17 вересня за телефонами: (044) 271-40-44; 271-48-59.

Довідка

Головною спортивною подією автомобільного сезону 1910 року у Росії був міжнародний автопробіг на Імператорський приз, що проходив 16-30 червня за маршрутом: Санкт-Петербург – Псков – Вітебськ – Могильов – Київ – Гомель – Рославль – Москва – Твер – Новгород – Санкт-Петербург на дистанцію 3000 верств (3200 км). Іноземці називали ці змагання «La Coupe du Tzar» – «Кубок Царя».

Після того у Санкт-Петербурзі на Шпалерній, у будинку 15 були оголошенні результати та нагороджені призери. «Кубок Царя» отримав німецький екіпаж Віллі Пегі, котрий на «Мерседесі» пройшов всю дистанцію без штрафних балів і в додаткових швидкісних змаганнях показав найкращий час.







Теги:автопробіг Санкт-Петербург – Москва



Коментарі (0)
avatar