реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зустріч двох Корей

Взагалі-то, ми не зовсім усвідомлюємо, що сталося вчора між північними і південними корейцями. Дві країни з одним етносом ворогували смертельно. Північна Корея шаленіла від люті і мріяла знищити Південну Корею. Південьці є нормальною капіталістичною країною, яка інтенсивно розвивається. А Північні корейці є смердючим совком із ядерними можливостями в руках, які погрожували не лише південцям, але і японцям і взагалі гіпотетично являли собою загрозу для всього світу.

Вчора відбулася зустріч лідерів двох Корей. Звісно, не можна сказати, що це вже остаточне розв'язання проблеми. Все ще можна відіграти назад. Скоріш за все, такі спроби робитимуться, бо для комуністів смертельно небезпечне порівняння з вільним світом. Але те, що Ким припинить надовго бикувати - це стопро.

До цієї проблеми приклався інтенсивно ненависний багатьом Дональд Трамп. По-перше, він натис на Кима публічно. По-друге, була дипломатичні ігри - недавня інфа про таємну поїздку Помпео до Кима підтверджує це. Ну і рішучість американуів у Сирії. Вони показали, хто в світі хазяїн і продемонстрували, що , коли вони діють рішуче, то ніяка Раша не стане захищати своїх союзників, бо отримає по голові. Правда, ліберали пишуть, що Трамп до чого не причетний. Повіримо їм?

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Корея, Юрій Луканов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar