реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зупиніть зупиняльників...

'Потрібно виграти час, щоб зараз не піддавалися хворобі якомога більше українців. Кожен день не позамежної напруги нашої перехідної, кульгаючої медичної системи – важливий!
І тому – тотальний повний карантин – моя позиція". Мовив пан Аваков.

Погоджуюсь, а щоб мінімізувати вплив хвороби, влада перед цим запустила з поза меж України, з епіцентрів пошести, без жодного контролю, карантину, поставки на облік та самоізоляцію сотні тисяч. Носії укрпаспорту безконтрольно роз'їхались по Україні.

Планується тотальна зупинка п-ємств не ''критично важливої інфраструктури''. Пересуватимуться медики, військові, поліцейські, аптекарі, комунальники, продавці продмагазинів.

Не підважую важливість карантину, а що з працівниками задіяними в сільському господарстві та АПК? Їх замкнуть вдома? Починається посівна і мені якось до одного місця карантин, якщо завтра не буде щО їсти мільйонам. Це неспівмірне і не порівнювальне! Може комусь будуть дивними такі думки в третьому тисячолітті, особливо в країні з надлишком харчів, однак я знаю власну історію, при владі зараз ті самі, що й тоді, правда, зараз вони до влади прийшли легітимно, обрані на виборах довбограями. Саме цей фактор і подвоює виклики та небезпеки.

Як буле працювати енергетика? Без неї - Параліч всього. Я не побачив її в переліку.

Про такий фетиш, як Закони та Конституція, навіть не згадую, бо в цій країні їх дотримуються одиниці, з них насміхаються, це правило поганого тону для більшості. Хоча там все вже розписано і саме для таких випадків.

І не забуваймо, що в нас війна. Коли запорєбриковому бидлу стане непереливки через їхню самоліквідацію, єдиним виходом для них стане повномасштабна війна. Не побачив я в намірах влади жодної літери про цю загрозу, котрої не мають инші країни.

Ми переможемо, ми відповідальні за долю нашої країни, наперекір усім...

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Андрій Міщенко, Аваков, Епідемія, карантин, зупинка виробництва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar