реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Зупинено масу банківських операцій

До порушників бюджетного законодавства Держфінінспекцією в Чернігівській області застосовано 204 заходи впливу

Протягом січня-серпня 2013 року для усунення порушень, виявлених Держфінінспекцією, до порушників бюджетного законодавства застосовано 204 заходи впливу за порушення бюджетного законодавства.

Із застосованих заходів: у 61 випадку призупинено бюджетні асигнування, у 136 випадках зупинено операцій з бюджетними коштами, у 7 випадках зменшено бюджетних асигнувань розпорядникам бюджетних коштів.

До адміністративної відповідальності притягнуто за порушення ведення бухгалтерського обліку за ст. 164-2 КУпАП - 348 осіб, за вчинені бюджетні правопорушення за ст.164-12 КУпАП – 8 осіб, за порушення тендерного законодавства за ст.164-14 КУпАП – 2 особи.

До суду пред`явлено 34 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів. Також ініційовано 50 позовів перед органами прокуратури, об`єктом контролю або його органом управління.

За результатами контрольних заходів 119 осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 43 особи – до матеріальної, 22 особи – звільнено із займаних посад.

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівський області



Теги:порушення бюджету, Держфінінспекція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar