реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Дванадцять мільйонів не пустили по вітру

Держфінінспекція в Чернігівський області за січень-листопад 2013 року забезпечила відшкодування втрат на 25,8 млн грн.

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області протягом січня-листопада 2013 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на 25,8 млн грн. До бюджетів різних рівнів, установ, підприємства та організацій додатково надійшло 12,5 млн грн.

За матеріалами контрольних заходів керівниками місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийнято 201 управлінське рішення, правоохоронними органами розпочато 80 досудових розслідувань. Крім того, за результатами участі у якості залучених спеціалістів розпочато 73 досудових розслідувань.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 514 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної – 220 осіб, 27 осіб звільнено із займаних посад.

Також, у 245 випадках до підприємств, установ та організацій, на яких під час ревізії виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення та зменшення бюджетних асигнувань.

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області



Теги:бюджетні кошти, Держфінінспекція, відшкодування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar