реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зрада Нацради: FM на Чернігівщині знов злили іномовному брехунцю і державній ТРК

"Майдан країну не змінив" (с).
Такий висновок можна зробити із рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яке роздало FM-частоти на Чернігівщині
, пише свобода.

Їх отримали іномовний немісцевий мережевий "брехунець" Хіт-ФМ (контент можна оцінити тут http://www.hitfm.ua/player/), якого якраз не вистачало прикордонній області, і державній ТРК.

Остання вже мала шанс розгорнути мовлення на виділеній частоті, але ним не скористалася.

Одну з трьох частот у стратегічних прикордонних районах, якому конче необхідне українське мовлення, взагалі утримали, спаливши грошовий внесок учасників конкурсу.
SVOBODA.FM дякує члену Національної ради Ользі Герасим'юк - єдиній, хто підтримав концепцію нашої місцевої української інформаційно-аналітичної мистецько-пізнавальної станції по Чернігову і Ніжину.

Усі, хто був небайдужим до ідеї чернігівської радіостанції, сумлінно працювали над концепцією і поданими до Нацради документами протягом останніх місяців. Проте, схоже, цю державу не хвилює ні окупований радіопростір прикордонної області, ні причинно-наслідкові зв'язки між медійною окупацією і гарячою війною з найближчим сусідом.
Нагадаємо, що український контент в ефірі станції Хіт-ФМ з тепер вже ніжинською частотою є одним з найнижчих за даними моніторингу ефірів.

Нагадаємо, радіостанцію Хіт-ФМ пов'язують з олігархом Віктором Пінчуком. За повідомленням російського сайту Лента, тамтешні бренди "Хіт ФМ" і "Русское радио" може викупити Російська Федерація.



Теги:Нацрада, Пінчук, інформаційний простір, фм- станції, Ольга Герасим'юк


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
А де ж Міністерство інформації?
avatar
2
А гроші тоді з кого стягнути? Сволота кругом.
avatar