реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Золотий берег" замість комісії по Кривому Рогу

"Парламентській комісії з розслідування фальсифікацій у Кривому Розі вдруге не вдалося провести засідання через неявку її членів" - пише народний депутат Єгор Соболєв.

І серед депутатів, які зірвали засідання, проігнорувавши його, називає чернігівського нардепа: "Олег Купрієнко (Радикальна Партія,не повідомив комісії причину відсутності)".

Єгор Соболєв: "Фальсифікаторів ми все одно переможемо. Може, воно й корисно для суспільства побачити, хто яку позицію займає у цій боротьбі Кривого Рогу за право делегувати і забирати владу".

"Сіверщина" вже писала де в той час був і чим займався народний депутат від Радикальної партії Олег Купрієнко.

Але, виявляється, не менш цікаво було після зриву сесії - народні депутати Олег Купрієнко, Валерій Дубіль та Валерій Давиденко разом з уже колишнім міським головою Олександром Соколовим та фракцією регіон... тобто "Наш край" голосно святкували щось у ресторані "Золотий берег" на березі Десни. Невже позбавлення повноважень комсомольця Соколова? Чи просто виробляли план подальшого блокування роботи нового міського голови?

А може просто - у ресторані "Золотий берег" смачно годують і його власник дружить з друзями Соколова? Бо інакше пішли б у ресторан Олега Купрієнка, що зветься "Філіжанка"... Щоправда, й там годують добре і його власник тепер, виявляється, радикально дружить з самим Соколовим...

А фальсифікації у Кривому Розі? Та нафіга радикалам ті Вілкули з їх фальсифікаціями!

Олег РАДИКАЛЬНИЙ



Теги:фальсифікації, Радикальна партія, Олександр Соколов, Олег Купрієнко, Кривий Ріг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar