реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп - радикал хоче дати журналістам "Пурген"

Нардеп від Радикальної партії Олега Ляшка Олег Купрієнко запропонував давати журналістам, що працюють у Раді, проносні ліки, причому робити це у неприродний спосіб, пише Українська правда з посиланням на журналістку Наталю Пономарів.

"На засіданні регламентного комітету парламенту (поважно звучить, правда?) прозвучала пропозиція купити пачку "Пургену" і по таблетці "засовувати журналістам в ср..ку", - написала вона у Facebook.

Вислову Купрієнка передувало обговорення харчування депутатів у Верховній Раді. Народні обранці критикували журналістів, які працюють у парламенті, за те, що вони розповідають громадськості про надто низькі ціни в їдальні ВР, а в той самий час самі дуже полюбляють харчуватися в ній.

"Купіть упаковку "Пургену" і кожному журналісту по таблетці в ср..ку", - сказав на це нардеп з фракції Ляшка.

Така грубість обурила читачів цього допису. А колишній депутат Ради Віктор Уколов зробив важливе зауваження. "Цікаво, що "Пурген" - це таблетки, і їх п'ють. Той, хто це заявив, явно має проблеми з уявою", - зазначив він.

Зазначимо, нардеп Олег Купрієнко родом з Чернігівщини і це вже не перша скандальна ситуація в його кар’єрі.

У липні минулого року він у приміщенні Новозаводського районного суду під час відкритого розгляду справи менських «радикалів» Примакова та Гайдукевича, яких спіймали на хабарі, відбирав камеру та погрожував «зняти штани» із журналіста.

Поліція відкрила за фактом перешкоджання журналістській діяльності кримінальне провадження, однак згодом його закрила.Високий вал



Теги:Радикальна партія, Олег Купрієнко, хамство, ідальня Верховної ради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar