реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нардеп Купрієнко зірвав засідання по Кривому Рогу, бо в той час займався ...Атрошенком?

Тимчасова слідча комісія ВР щодо розслідування фальсифікацій під час виборів в Кривому Розі не змогла прийняти жодного рішення, оскільки не було кворуму.
Про це "Українській правді" розповів голова комісії Леонід Ємець.

На засіданні комісія мала дати оцінку фальсифікаціям у Кривому Розі.
"Депутати не з'явилися на засідання. З 12 нардепів було лише 5. Тому ми лише провели обговорення, дослідили документи, які були додатково отримані, провели телефонну розмову з керівником поліції Дніпропетровської області з приводу кримінальних розслідувань, які вони ведуть", - повідомив Ємець.

"Наступне засідання призначено на суботу на 13 годину. Сподіваюсь, що депутати з'являться на засідання, зважаючи на те, що ситуацію в Кривому розі нині вибухонебезпечна", - зазначив Ємець.

"Ті члени комісії, які вимагали вчора перенести засідання для отримання інформації, сьогодні не з'явилися, інформація їм нецікава", - обурився він.

Він також зазначив, що чим більше стає зрозумілою ситуація, що склалася в Кривому Розі, "члени комісії починають займати не позицію об'єктивності, а політичну позицію".
Він поки відмовився називати депутатів, які не з'явилися на засідання.

Водночас депутат від "Самопомочі" Павло Костенко на своїй сторінці Facebook повідомив, що на засіданні комісії крім нього і Ємця були присутні Сергій Висоцький від Народного Фронту, Ігор Луценко від Батьківщини, Юрій Левченко від "Свободи".

Як відомо, раніше міська виборча комісія контролювалася Опоблоком і оголосила переможцем виборів мера Юрія Вілкула, незважаючи на скарги його опонента Юрія Мілобога про фальсифікації в одному з районів міста.

Після того, як демсили замінили своїх представників у комісії, які тепер не голосують в унісон з Опоблоком, ОБ намагається затягнути час.Українська правда

Серед депутатів, які входять до складу комісії по фальсифікаціях у Кривому Розі, і народний депутат від Радикальної партії Ляшка з Чернігова Олег Купрієнко. Якраз у цей день він разом із Валерієм Дубілем займався сесією Чернігівської міської ради... На фото - він крайній зліва на засіданні чернігівської тертиоріальної виборчої комісії

Фото Павла ПУЩЕНКА



Теги:Олег Купрієнко, РПЛ, Чернігівська міська рада, Кривий Ріг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar