реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зохен вей: Ізраїль припиняє контакти зі "Свободою"

Якийсь малопомітний панок Українського єврейського комітету Едуард Долінський рєзка і аткравєнна заявив, що Ізраїль "поклав кінець контактам між єврейською державою і українською партією "Свобода". Ай-вей!

Мовляв, єврейська громада "біла патрясєна", коли "свободівці" увійшли у парламент і готова до бою з ними.

Коментуючи заяву Тягнибока, що Україна контролюється російсько- єврейською мафією та установку "Свободи" на пропорційність представництва у парламенті згідно національності, згаданий панок Долінський учуяв тут нацистську риторику.

Правда, п.Долінський забув розказати, що в ізраїльському парламенті, який зветься кнесетом, виділено квоту для арабів -- 7 чи 8 місць. Скільки б не було арабів в Ізраїлі, а число місць -- однакове. Ото між собою й боріться, зведені брати євреїв! І нічо, нацизмом кнесет для п. Долінського не пахне, чи то пак, не смердить...

До речі, в Ізраїлі проживають і біля 200 тисяч українців. А чому жоден з них не представлений у кнесеті? На відміну від української Верховної Ради, де не кинь, то з другого разу у єврея поцілиш. І де після цього демократія? Невже там, де палестинців періодично мочать?

Що ж до національності мафіозі, які контролюють Україну, то і про їх національність варто казати, адже самі євреї у своїх газетах пишуть (як от у чернігівській "Тхії") -- євреї відповідальні один за одного. Хороша установка, відверто скажу. Тож і відповідати треба за всіх рабіновичів, пінчуків, коломойських і несть їм числа!

Щоправда, грізні заяви маловідомого представника маловідомого комітету схожі на випрошування грошей в американських євреїв - спонсорів. Ті щедро дають на боротьбу з антисемітизмом.

Що ж до реальної політики, то держава Ізраїль керується реальними людьми, державницького мислення. Тому і посол Ізраїлю в Україні зустрічався з Тягнибоком, і навіть відповідальний чиновник заявив про приписування "Свободі" невластивого. І держава Ізраїль буде шанувати владу, вибрану українським народом. Без оглядки на зохенвейство долінських.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
не член "Свободи".



Теги:свобода, Український єврейський комітет, Тягнибок, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ніяк з голови не йде -- як же тепер "Свобода" житиме без контактів з Ізраїлем! Гевулт!
avatar
2
ну вот Израиль прекращает контактировать со Свободой, Сейм Польши зарегистрировал проект постановления о признании ОУН-УПА преступными организациями, совершившими геноцид в отношении польского населения Восточных Кресов в 1939-1947 годах. только у нас носятся с фашистами, как с писаной торбой, уже и в парламент привели! главное, чтобы олигархи не заигрались, а то нам всем расплачиваться придется!
avatar