реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Верховній Раді ініціювали службове розслідування по Миколі Донцю

Парламентський комітет з питань здоров`я нації звернувся до головного санлікаря Віктора Ляшка з вимогою провести службове розслідування за фактом неналежної організації у ДУ "ЧОЛЦ МОЗ України" проведення ПЛР-дослідження та подальшої роботи з виявлення і локалізації спалаху коронавірусної хвороби.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Валерій Дубіль.

Народний депутат зазначив, що вважає роботу директора ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Миколи Донця незадовільною, і необіхдно дати оцінку відповідності займаній посаді директора ДУ «ЧОЛЦ МОЗ України» з наступними правовими наслідками.

Нагадаємо, раніше 5 днів лабораторія не могла надіслати Прилуцькій ЦМЛ результати ПЛР-аналізу першої померлої від коронавірусної інфекції з с. Журавка.

«Працівники установи посилалися на те, що у них – Великодні вихідні! Це звело нанівець всю роботу з вчасних протиепідемічних заходів! У суботу робоча група ЦГЗ МОЗ проводила там за моєї ініціативи перевірку і навіть не змогла з’ясувати «повноту епідрозслідування по контактним медичним працівникам ЦРЛ. Запропонував, і депутати майже одноголосно підтримали мою ініціативу звернутися до головного санлікаря Віктора Ляшка з вимогою провести службове розслідування за фактом неналежної організації у ДУ "ЧОЛЦ МОЗ України" проведення ПЛР-дослідження та подальшої роботи з виявлення і локалізації спалаху коронавірусної хвороби. А також дати оцінку відповідності займаній посаді директора ДУ «ЧОЛЦ МОЗ України» з наступними правовими наслідками», - написав Валерій Дубіль.
Високий вал



Теги:Микола Донець, лабораторний центр, Валерій Дубіль, короноворірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar