реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Епідемія на півдні області

У роботі позачергового засідання обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації взяв участь і народний депутат України Валерій Зуб, адже йшлося про його виборчий округ.

"За останні декілька днів у Бобровицькому районі підтверджено вісім нових випадків COVID-19 (за весь час - 12), у Варвинському районі - два випадки (усього - 18). Визначені 84 контактні особи першої хвилі та 128 - другої", - зазначив заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Подорван, керівник робіт із ліквідації надзвичайної ситуації в області.

Тому було ухвалено рішення визнати місто Бобровиця осередком спалаху інфекційної хвороби, забезпечити проведення протиепідемічних та профілактичних заходів.

А у Варвинському районі встановлено п’ять контрольно-пропускних пунктів для контролю в'їзду-виїзду громадян і транспорту, ведеться температурний скринінг, автомобілі проходять обробку спецзасобами, поліція контролює самоізоляцію тих, хто може бути "транспортерами" вірусу.

Тим часом є хороша новина: уже десятий хворий в області одужав - це мешканець села Ніжинське, якого виписали з лікарні.

На знімку: на засіданні штабу з ліквідації надзвичайної ситуації народний депутат Валерій Зуб (праворуч) та заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

"Голос України"



Теги:короновірус, Бобровиця, Варва, Андрій Подорван, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar