реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Знову питання про Атрошенка

На чернігівському євромайдані, як і в обласному штабі національного спротиву, знову виникає питання про народного депутата Владислава Атрошенка, який ішов на вибори позапартійним, а ставши депутатом, вступив у фракцію Партії регіонів.

Під час голосування за відставку уряду Азарова він утримався. До слова: інші депутати з Чернігівщини або були "за" (Аверченко, Дубіль, Ляшко), або хитро не голосували - Микола Рудьковський, Ігор Рибаков та Іван Куровський.

Як аргумент проти занесення Атрошенка на чорну дошку називають позицію його телеканалу "Дитинець", що об'єктивно висвітлює події майданного протесту.

Проте обласний штаб більшістю голосів таки проголосував за занесення Владислава Атрошенка на чорну дошку ганьби. Вважаючи, що його позиція, як народного депутата, у загальнонаціональному питанні більш важлива за чернігівський телеканал. Зрештою, об'єктивних джерел інформації сьогодні вистачає. Та й сам депутат жодним чином не прореагував на заклик чернігівського Майдану вийти з фракції Партії регіонів. Хоча європейський стиль політики - це відкрите спілкування зі своїми виборцями.

Тим часом, в соцмережах поширюється інформація про бойкот фірм, підприємств, які належать регіоналам. У тому списку, складеному зовсім не в Чернігові, є і прізвище Владислав Атрошенка з "Київським хлібом". невже доведеться бойкотувати київський хліб?

І моя особиста думка: Владислав Атрошенко - далеко не безнадійна людина для української справи, швидше навпаки. Але депутатами не можна обирати бізнесменів, бо вони, як немовлята від цицьки, залежні від влади і грошей.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Майдан, чорна дошка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar