реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Знову -- Майдан!

За повідомленням кореспондента "Української правди", станом на 00:15 22 листопада на центральній площі Києва висловити невдоволення рішенням уряду Азарова- Януковича про припинення євроінтеграції прийшло близько 1500 людей. Від "УДАРУ" приїхала озвучувальна машина, яку намагалися не пустити правоохоронці.

Організаторами майдану стали журналісти Мустафа Найєм, Єгор Соболєв, громадський активіст Ігор Луценко. Натомість Арсеній Яценюк закликав розійтися і прийти аж 24 листопада. Люди "лідера опозиції" не послухали.

Як сказав голова чернігівського обласного осередку партії «Батьківщина» Олександр Кодола, за його інформацією, працівники ДАІ вже попереджують чернігівських перевізників, щоб ті не перевозили мітингувальників до Києва. Також Кодола сказав, що ніби вже відмінена ранішня електричка на Київ у неділю 24 листопада.

Окружний адміністративний суд Києва 21 листопада прийняв рішення про обмеження проведення акцій на Майдані Незалежності в Києві 22 листопада.

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що Росія може стати власником стратегічних об'єктів української економіки.
Про це він сказав в Інституті Брукінгса в США, де близько 100 осіб зібралися на конференцію щодо Східного партнерства, передає кореспондент "Української правди".
"Ми залишаємо наші двері відкритими для України. Але це рішення України - чи входити у ці двері", - прокоментував він рішення Кабміну призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Більдт прогнозує, що президент України Віктор Янукович отримає гроші від Росії на спеціальних умовах: "Росія може стати власником стратегічних об'єктів української економіки".
Голова МЗС Швеції вважає, що відмова України від асоціації зупинить модернізацію України.

Він висловив побоювання, що після рішення Януковича "Україна йде не на схід і не на захід, а вниз. Через проблеми в економіці".




Теги:євроінтеграція, уряд Азарова, Майдан, зрадники України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar