реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Знов ракети і геноцид у Херсоні

18 ракет кинули сьогодні росіяни на Україну.

Сили ППО зранку 22 жовтня збили на Київщині усі 5 ракет, які летіли на столицю. Спрацювала ППО також на Львівщині та Буковині.Також літак українських військових збив ворожу ракету над Дністровським районом Чернівецької області, вона впала в озеро.

Загалом вранці в суботу протиповітряна оборона збила 18 крилатих ракет Х-101 та "Калібр".

"22 жовтня о 7.00 окупанти здійснили масований ракетний обстріл території України. Атаковано об’єкти критичної інфраструктури в різних областях держави.

Ворог атакував щонайменше десятьма літаками стратегічної авіації Ту-160 та Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області. Випущено 17 крилатих ракет Х-101 (Х-555).

Крім того, рашисти атакували із кораблів з акваторії Чорного моря крилатими ракетами "Калібр". Усього – 16 пусків", — повыдомив пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ.

Окупаційна "влада" Херсонської області через "напружену ситуацію на фронті" наказала мешканцям 22 жовтня полишити місто і переправитись на лівий берег Дніпра.Також окупаційна "влада" наказала людям взяти з собою документи, гроші, цінні речі та одяг.

За даними розвідки російські військові перевдягаються у цивільний одяг, займають квартири мирних мешканців і готуються до вуличних боїв.

Росіяни вдарили ракетами по енергетичних об'єктах у Кропивницькому і Голованівському районах Кіровоградщини.Крім того, Росія завдала два ракетних удари по об'єкту енергетичної інфраструктури на Одещині.
Внаслідок обстрілу у декількох населених пунктах Одеського району немає світла, повідомив голова ОВА Максим Марченко.



Теги:Херсон, російсько - українська війна, ППО, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar