реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Знайомтесь: одна зі слуг ненашого народу

Вона сказала: "У безработных рождаются дети "низкого качества". Таких людей надо стерилизовать". Хто вона - народна лепутатка від партії "Слуга народу", голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики. Звуть її Галиною Третьяковою, хоча справжнє прізвище невідоме.

Давайте познайомимося з обранницею нашого мудрого українського народу.

Народилась 1963 року в Казахстані, що дає можливість допустити: її батько був офіцером совєтської армії. А після школи опинилась у Харкові. Закінчує Харківський авіаційний інститут, а потім - "Міжнародний інститут ринкових відносин" та Інститут міжнародних відносин Київського університету імені Т.Шевченка. Має статус "здобувача кандидата економічних наук" - себто здобувала та не здобула...

Трудову біографію ця совєтськая женщина почала при військовій частині, потім, коли армія стала масово розпродаватися - директоркою малого підприємства при Харківському бронетанковому заводі. Діла тих часів навічно потонули нерозслідуваними... Далі займається страховим бізнесом і за даними знаючих людей - під прикриттям відомого київського бандита Савлохи. Після смерті його ахметовці змусили Третьякову продати свої акції в "АСКО" за ціною, нижчою ринкової. Бідося!

Проте з якогось дива її включають у різні громадські ради при міністерствах охорони здоров'я, соціальної політики, фінансів та доходів і зборів. Просто так, за видатну діяльність, ая! Виступає за підвищення пенсійного віку. Входить до так званого "Реанімаційного пакету реформ"

12 грудня 2019 року, під час обговорення законопроєкту «Про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО», вела переписку з чоловіком про «секс на новому матраці». 2 січня 2020 року в інтерв'ю агентству заявила, що пенсіонери на окупованих Росією територіях мають право на дві пенсії.

Вибрали? Не обляпайтесь!

Василь АВДІЙ



Теги:Галина Третьякова, безробітні, команда ЗЕ, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar