реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Галя, як женщіна, за війну не думає.

Галя, як слуга народна і голова комітету соціальної політики, думає про краще життя.

Побачила Галя, що в країні ще стільки неучтьонки є, шо аж волосся дибки стає. От, наприклад, село. А в селі ж що, курочки, качечки, свинки... Навіть корови є! Я вже не кажу про городи. І оці чумачечі потоки грошей ідуть повз слуг. Ніпарядак! У Запоріжжі он пів моста нема за шо добудувати.

Сіла Галя і швидесенько забабахала законопроект "Про домогосподарство". Шоб курочка до курочки, деревце до деревця... Шоб пораховане усе було. Ну і, звісно, обкладене податком, шож просто так рахувати.

Навіть якщо закон не пройде, а він не пройде, бо рейтингу гаплик, то тільки вдумайтесь, в яку сторону вже майже три роки думають слуги народнії. І як тут не згадати незлим, тихим словом тих, хто їх до влади привів.
А якщо пройде, бо ж у нас втарженіє і всьо такоє, то уявіть, як селяни, кожного місяця, по новісіньких дорогах, метуться у райцентри звітність здавати. Красіво ж...

До речі, про міста. Там те саме, но папрощє. Мабуть, треба буде порахувати кількість вазонів з квітами, та й усе. Цікаво, квітуючі і неквітуючі рослини в одну ціну будуть?

Але це для тих, у кого дач нема...
ЦЕ ВАШ ВИБІР!

Микола ІВАНЦІВ



Теги:Слуга народу, команда ЗЕ, домогосподарство, Галина Третьякова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar