реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Зможуть займатися не тільки школярі Чернігова

Одразу біля трьох шкіл Чернігова будуються сучасні спортивні майданчики, де зможуть займатися й мешканці навколишніх мікрорайонів.

Так, школа № 21, біля якої стартували роботи з будівництва майданчика для волейболу та баскетболу, розташована поруч з житловим масивом, а тут ще й ліс, що стимулюватиме охочих покращити своє здоров’я. Раніше тут було старе спортивне поле, а тепер — майданчик зі спеціальним покриттям. Його відкриття планується вже в середині літа. Наразі демонтовано старі конструкції та висипано пісок під основу. Далі укладуть спеціальну прокладку — геотекстиль, яку заллють бетонною сумішшю, а зверху ляже гумове покриття.

Як повідомили в міській раді, такий само майданчик для занять спортом європейського зразка будується на території школи № 25. Це ще один проект-переможець Громадського бюджету. На місці простого поля будують багатофункціональний спортивний майданчик для занять баскетболом, волейболом та футболом. Він буде огороджений, також передбачені лави для відвідувачів та контейнери для сміття. Проект обіцяють довести до ладу уже наприкінці цього місяця.

А біля першої чернігівської школи триває реконструкція баскетбольного поля. На ньому можна буде проводити змагання всеукраїнського і навіть міжнародного рівня.
"Голос України"



Теги:спортмайданчики, Чернігівська міська рада, Будівництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar