реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зміни в Чернігівській ОДА: Сахневич написав заяву

Перший заступник голови Чернігівської ОДА Леонід Сахневич, який "отримав на горіхи" від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за неуважність, написав заяву на звільнення.

Нагадаємо, 15 серпня у ході всеукраїнської селекторної наради щодо підготовки до нового навчального року, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розкритикував першого заступника голови Чернігівської ОДА Леоніда Сахневича за те, що той "точив ляси" і був неуважний під час обговорення питання національної економіки. І рекомендував йому шукати нову роботу.

"Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з Вами працювати не буду. Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, Ви сидите, "ляси точите", – обурювався тоді Володимир Гройсман.

Прес- служба голови ОДА Валерія Куліча передала його слова: "Щодо звільнення чи не звільнення Леоніда Сахневича з посади першого заступника голови Чернігівської ОДА: «так, заява про звільнення з посади ним написана і направлена на розгляд до Кабінету Міністрів України».

При всій критиці, якій піддавався Леонід Сахневич, треба заради об'єктивності відзначити, що саме він був тою робочою "конячкою", яка тягла віз проблем Чернігівської ОДА, в той час як інші заступники часто виглядали весільними генералами. Саме він займався і питаннями боротьби з чумою свиней, і конкурсами у гуманітарній сфері, і капіталовкладеннями...



Теги:Гройсман, Леонід Сахневич, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar