реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Злодії кричать про вибори

Читаю багато постів, що Порошенко влаштував провокацію з кораблями, щоб оголосити військовий стан і залишитись на посаді, бо шансів на виборах в нього нема і «Вана» вже майже президент.

Сумно і гіркоі, що не поважаємо самі себе, свого Президента, (не Порошенка , а Президента України) - ви часто чули, щоб американець десь волав, що він голосував за іншого , а цей- гівно?! А у нас на кожному кроці всі, починаючи від доярки в колгоспі, яка краде банку молока з ферми, до депутата, який вкрав завод, або газове родовище, репетують як свині перед Різдвом: «Порох вор, шоколадний барон і т.п.». Більшість населення, яке має змогу щось вкрасти- краде скільки може (тут і липові інваліди і євробляхери, які вирішили, що вони розумнші за інших і ті, хто отримує зарплату у конвертах і ін.), бо на їхню думку він вкрав найбільше, а тепер влаштував провокаціію на Азові.

Так вибори ніхто не скасовував, так що заспокойтесь, інфузорії –туфельки матимуть змогу обрати президентом ту, яка нічого не крала і у якої нічого нема. Одне горе, що за борги перед МО РФ, яке вона обдурила, будуть розраховуватись Україною, бо нема в неї нічого свого , вона навіть мову тимчасово позичила в України, щоб спілкуватись з «туфельками» на виборах, бо вдома в неї інша, рідна мова. Горе, горе, кругом "швах"...

Олександр САЛІВОН



Теги:Юлія Тимошенко, воєнний стан, євробляхери, шоколадний барон


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
президент наш молодец, зделал нам долар с 8 по 28+, бензин по 32+, комуналку от которой выть хочется, зарплаты и пенсии пшик, для простых людей, в магазин и аптеку на экскурсии будем скоро ходить, так за кого по твоему я буду голосовать? Я у лучше выберу ее, которую вы все так боитесь и так яросно обгаживаете.
avatar